Sarah gaset | Sarah Gaset - Sobre mi
Sarah Gaset, psicòloga sanitària, Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, formada en homeopatia, teràpia Gestalt i mindfulness
Sarah Gaset, Psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona, Gestalt, meditació, ioga
16708
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16708,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_non_responsive
 

Sobre mi

SOBRE MI

Considero l’exercici de terapeuta com un ofici Sagrat. És per això que hi tinc el màxim Respecte.

Sempre dic que nosaltres som la base de la nostra Vida i que sense aquest Jo que ens composa i ens sustenta és molt difícil que puguem caminar de manera fluïda i sana el nostre camí.

En el meu treball proposo una psicologia integradora on cos, ment, emocions i esperit parlen i s’interrelacionen per, així, poder trobar la millor via de salut i realització de cada persona, des d’un enfocament únic i personalitzat.

El meu projecte professional va donat de la mà del meu propi aprenentatge i evolució. Per aquest motiu, hi tinc un fort Compromís i, quan acompanyo a algú, ho faig amb la mateixa Cura i Amor com m’agradaria que ho fessin amb mi mateixa.

sarah-gaset-sobre-mi

“M’agrada compartir l’escolta atenta. El Silenci. La Presència. I que l’aire es torni tan transparent que només puguis acabar veient el reflex perfecte de tu mateix”.

Formació acadèmica

Psicòloga General Sanitària, habilitada per la Generalitat de Catalunya

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Membre del Col·legi Oficial de Psicòlegs núm. 20149

Postgrau en Actualització en Psicopatologia Clínica per la Universitat de Barcelona (UB)

Titulació en Teràpia Gestalt a Espailúdic-Escola Gestalt de Catalunya

Observadora i tutora de grup en formació en Teràpia Gestalt d'Adults a Espailúdic-Escola Gestalt de Catalunya (durant 3 anys addicionals a la meva formació)

Membre Titular de l'AETG (Associació Espanyola en Teràpia Gestalt)

Diplomatura en Homeopatia per l'Institut Heilpraktiker de Barcelona

Practitioner en PNL a Instituto Potencial Humano, Madrid

Certificat en Mindfulness a Estudios Contemplativos, Barcelona