Sarah gaset | L'ANSIETAT. L'VIRTUT SER A TRAVÉS DEL SÍMPTOMA.
Ansietat, la virtut a través del símptoma. Guanyar responsabilitat personal, Concebre els meus símptomes no com una cosa aliena a mi, sinó com un missatge existencial, nocions de meditació i respiració
responsabilitat, personal, Concebre, símptomes, Nocions, meditació, respiració
16765
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16765,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_non_responsive
 

L’ansietat. La virtut de Ser a través del Símptoma

L’ANSIETAT. LA VIRTUT DE SER A TRAVÉS DEL SÍMPTOMA.

Vivim en una societat multi forma, amb infinitud d’estímuls que arriben als nostres sentits en cada passa que donem. Creixem amb la imatge d’uns referents i  carreguem amb uns mandats que sovint pesen a les nostres espatlles, sense que ni tan sols ho sospitem. Creixem des d’una puresa que poc a poc se sent pertorbada quan ha de començar a discernir què ens fa bons, i què ens fa dolents, què ens fa acceptables i vàlids, i què no.

 

És una paradoxa com en una realitat tan evolucionada com la nostra en molts aspectes, es descuidin parts més essencials i humanes com són les nostres emocions i el nostre ser i estar en el món.

 

L’ansietat és molt sovint una manifestació física de tot aquest entramat en que ens veiem immersos des que trepitgem aquesta vida per primera vegada. A ple segle XXI es considera gairebé una normalitat, malauradament, que una persona es queixi de manifestacions ansioses, de nerviosisme i d’alteració del seu sistema natural.

 

Oblidant-nos de quina és la nostra verdadera naturalesa i quin és el propi ritme essencial, es converteixen aquests símptomes com uns aparents enemics que entorpeixen el nostre pas autòmat (encara que no ho sapiguem) per la nostra vida. És massa comuna la resposta de voler extirpar la part incòmoda que ens suposa aquest estat, sense preguntar-nos quin missatge existencial pot amagar-s’hi justament al darrera. Quina part interna s’està intentant expressar a partir del crit del cos.

 

El donar-nos la possibilitat d’aturar-nos i girar la mirada cap al nostre interior i cap al nostre funcionament, és un dels millors regals que podem fer-nos. En comptes d’amagar-nos, de fer-nos petits i d’entrar en un rol de victimisme, podem escollir la possibilitat d’entendre’ns, d’escoltar-nos, de buscar on sigui que s’ha amagat el propi poder personal i començar a caminar un altre cop amb més fermesa i responsabilitat.

 

OBJECTIUS

  • Guanyar responsabilitat personal: ser més responsables envers un mateix i la pròpia vida (decisions, relacions, etc.).
  • Concebre els meus símptomes no com una cosa aliena a mi, sinó com un missatge existencial. Començar a escoltar-nos amb consciència. Escoltar i conèixer el símptoma.
  • Aprendre sobre un concepte més integratiu d’un mateix.
  • Nocions de meditació i respiració com a eines en el propi camí.
  • Plantar alguna llavor de nova consciència, nou paradigma envers el propi funcionament vital i la pròpia missió.
L'ansietat. La virtut a través del símptoma
Duració del taller:
8 hores (repartides en dos sessions de 4 hores cadascuna)

Si estàs interessat / da en rebre més informació per a realitzar alguna d’aquestes activitats al teu centre o empresa, només has de contactar amb mi i t’atendré amb molt de gust.

Com es duu a terme?

En aquest taller fem un treball personal profund amb quina és l’experiència interna que poden estar representant els nostres símptomes físics. A partir de tècniques corporals, artístiques, cognitives, així com exercicis respiratoris i de meditació, que ens ajuden a crear un paquet complert que esperem ens aporti nous regals i possibilitats a la nostra vida. El taller es composa de dos sessions en dos dies diferents, justament per possibilitar aquest treball més profund i de descoberta de nous aspectes d’un.