Sarah gaset | Homeopatia
L'homeopatía és un mètode que no es dirigeix només a l'alleujament dels símptomes sinó que procura tractar i restaurar la salut, contemplant des de la part física, a la part mental i emocional, veient la persona com un tot complet i indissoluble.
Homeopatia, Samuel Hahneman, mètode, equilibri natural
16726
page-template-default,page,page-id-16726,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_non_responsive
 

Homeopatia

¿QUÈ ÉS L’HOMEOPATIA?

És un sistema de medicina fundat pel metge alemany Samuel Hahneman. Basat en el principi que “lo similar cura lo similar”, en la pràctica això significa que un medicament capaç de produir efectes quan és pres per un ésser humà sà, és capaç de curar qualsevol malaltia que manifesti efectes similars.

 

Es té en compte la individualitat de la persona, respectant sempre el procés personal i únic de cadascú, contemplant la història i recorregut de vida d’un com un trajecte que val la pena ser reconegut i conegut pel terapeuta, per tal de poder decidir quina és la millor via de sanació. És un mètode que no es dirigeix només a eliminar les parts afectades i l’alleujament dels símptomes sinó que procura tractar i restaurar la salut, contemplant des de la part física, a la part mental i emocional, veient a la persona com un tot complet i indissoluble. S’ajuda a la persona a restablir globalment el seu equilibri natural.

 

L’homeopatia no presenta contraindicacions ni efectes adversos rellevants, per la qual cosa és recomana a tot tipus de pacients.

És un mètode que no es dirigeix només a l'alleujament dels símptomes sinó que procura tractar i restaurar la salut, contemplant des de la part física, a la part mental i emocional, veient la persona com un tot complet i indissoluble.