Sarah gaset | Destil·lant l'essència, grup de creixement personal
Quan un ha començat a despertar a una realitat més profunda i comença l’aventura més apassionant de la seva vida: la trobada i el coneixement d’un mateix
essència, grup, creixement, personal, estrella
16740
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16740,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_non_responsive
 

Grup de creixement personal

DESTIL·LANT L’ESSÈNCIA

Grup de Creixement Personal

Sovint, podem sentir que hem arribat aquí en aquest món com a fruit d’algunes casualitats. En conseqüència, i com que ningú no ens explica quelcom diferent, comencem a enfilar el camí de la nostra vida conduïts/des per les influències i condicionaments del que ens envolta des que som petits.

 

D’alguna manera, i sense saber-ho, cedim el nostre poder i el nostre destí, com tal de ser acceptats/des i estimats/des. Accedim a ser un/a més, a fer el que s’ha de fer. Amaguem la rebel·lió que implica el decidir per un/a mateix/a i el posar-se dempeus sobre les pròpies arrels.

 

Això té unes conseqüències que durant un temps podem considerar positives, acceptables. Fins que arriba un moment que un crit intern ens fa notar que potser hi ha més del que hem vist fins ara, i ens venen unes ganes immenses de començar a créixer i explorar.

 

Aquest fet pot venir acompanyat d’un sentiment d’inadaptació, de raresa. De mirar al nostre voltant i veure que ningú més mira cap on estem mirant. Tot i que pot espantar, aquest pot ser el moment més important de la nostra vida. Doncs per primera vegada hem entrevist la nostra estrella. Aquella que ningú més pot mirar ni veure per nosaltres.

 

Aquí s’obren diferents possibilitats. El creure fermament en el que hem vist i continuar indagant, siguin quines siguin les conseqüències. Fer veure que no hem vist res i voler continuar com sempre hem fet (difícil labor). Començar a viure entre dos aigües: mirant l’estrella i agafant-me fort al que era abans de veure-la, etc.

 

Aquestes i d’altres són opcions internes que s’obren quan un ha començat a despertar a una realitat més profunda i comença l’aventura més apassionant de la seva vida: la trobada i el coneixement d’un mateix.

 

Aquest treball proposa que t’aturis, que et miris, que et qüestions, que et preguntis i que et responguis. T’ofereix un espai on cada un / a dels / les participants es convertirà en el millor mirall per a tu. Perquè et vegis i et rebel·lis les veritats que necessiten ser rebel·lades per a la teva evolució i creixement.

 

Anirem des de les capes més grolleres al nucli més essencial i subtil. Tot, perquè al llarg del procés puguis anar-te trobant d’una manera més transparent i autèntica. I, des d’aquí, puguis decidir amb més responsabilitat sobre el teu propi destí.

Grup de creixement personal
Duració: 9 trobades
Format: Una sessió mensual de 8 hores en cap de setmana o dues sessions mensuals de 4 hores entre setmana.

Si estàs interessat / da en rebre més informació per a realitzar alguna d’aquestes activitats al teu centre o empresa, només has de contactar amb mi i t’atendré amb molt de gust.

T’acompanyarem per a que…

…et trobis…
…t’escoltis…
…et sentis…
…despertis a la teva consciència corporal i emocional…
…connectis amb el teu santuari intern…
…vagis traient capes de tu mateix/a per a que puguis veure més clarament què és teu i què vols tu…
…al final del procés sentis que has recuperat el poder i la responsabilitat necessàries per fer amb la teva vida el que realment anheles i desitges…
…puguis acomiadar i deixar en pau tot allò que ja no és per obrir-te de manera més lliure al que sí és en l’aquí i ara…
…t’actualitzis…
…et miris…
…et mimis…
…t’estimis.